Yaşam

Başkan Doğruer, öğrencilerle ‘Buğday Tanesi’ filmini izledi

İl Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Buğday Tanesi” filmini vatandaşlar ve öğrencilerle izledi.

İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın engelli bir birey olarak çalışmalarını konu alan “Buğday Tanesi” filmi Kınık’ta gösterildi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer vatandaşlar ve öğrencilerle izledi.

Engelli Milletvekili Bayram’ın yaşadığı zorlukları ve emeği konu alan sinema, 8 Aralık Perşembe günü Kınık Öğretmenevi Konferans Salonu’nda seyirciyle buluştu. Öğrenciler için saat 10:00 ve 13:00’de, yetişkinler için saat 20:00’de gerçekleştirilen oturumlar izleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

1 yaşındayken buğday tarlasında çıkan yangın nedeniyle ellerinde ve yüzünde kalıcı yanıklar oluşan Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, uzun süren yoğun bakım ve tedavinin ardından hayata sarıldı.

Her şeye rağmen bir mücadele ve azmin sonunda zafere ulaşan sinema tam not alarak seyirciye duygusal anlar yaşattı.

Sinemanın sonunda bir açıklama yapan Kınık Belediye Başkanı Doğruer, engelli bir bireyin başarı öyküsünden herkesin çıkarabileceği derslere değinerek konuşmasına şöyle devam etti: “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. gerçekten çok iyi düşünülmüş ve hazırlanmış.Hayat hepimize nasihatlerle dolu eminim.Saygıdeğer milletvekilimizin bu başarı hikayesi birçok prangalı beyindeki pürüzleri gidermiştir.Bugün hemşehrilerim ve öğrenci arkadaşlarımla birlikte sadece değil film izle, hayat dersi aldık. Hepimizin her an engelli olmaya aday olduğunu hatırlatan sinemada azmin zaferi bizi daha çok çalışmaya sevk etti.” Milletvekilimiz Serkan Bayram’ın anlatıldığı olay, çok derinden işlenmiş ve yüreğimize bir kez daha sevgi ve şefkat tohumlarını ekmiştir. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu