Teknoloji

Apple’ın 619 TL’lik Parlatma Bezi iPhone 15’leri “parlatabilir mi”?

Bir kez daha dünya çapında milyonlarca insanın gözü Apple Store web sitesine çevrildi ve Yeni iPhone ve Apple Watch’ların, Apple’ın 2021 yılında piyasaya sürdüğü 619 TL’lik Parlatma Bezi ile uyumlu olup olmadığını öğrenmek için ” gözünü kırpmadan beklemek“zamanı geldi.Sonuçta, Apple bunu duyurur duyurmaz bu kumaşı satın alan ve iki yıl önce 619 doları boşa mı harcadıklarını merak eden pek çok kişi var.

Neyse ki görünen bu” değerli“yeni iPhone’larla da kumaş” tamamen uyumlu.” Kumaş, titanyum çerçeveli iPhone 15 Pro ve Pro Max’i bile destekliyor. Nereden bileceğiz?

Apple yakın zamanda web sitesini güncelledi ve bu yapı modülü için uyumlu cihazlar listesine en az altı yeni cihaz ekledi. Bu, listenin genel toplamını neredeyse 120 cihaza çıkarıyor.

Elma, ” aşındırıcı olmayanBu bez, esnek malzemesi sayesinde tüm Apple ekranlarını, hatta Pro Display XDR’ın yüksek teknoloji ürünü nano dokulu camını bile koruyabilir. güvenli ve etkili bir şekilde “Temizleyebileceğinin garantisini veriyor bana. Apple bu kumaşı M1 Pro ve Max çipleri ve üçüncü nesil AirPod’larıyla birlikte piyasaya sürdü ve o günden bu yana geçen iki yıl içinde kesinlikle dünya çapında sayısız Apple ekranını temizledi. Artık yeni nesil de telefonları ve saatleri temizlemeye devam edecek.

Apple Parlatma Bezi destek listesine eklenen çalışmalar şu şekilde:

  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Pro Max
  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus

Apple Watch Ultra2

Apple Watch Serisi 9

ahlat-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu