Haber

Afşin Yurdakul Canlı Yayınından Duygusal Veda: Türkiye’nin Tüm Renkleri Güvende Olsun

2013 yılından bu yana Habertürk’te görev yapan programcı ve gazeteci Afşin Yurdakul, Habertürk TV’den ayrıldığını duyurdu. Son yayınıyla ekranlara veda eden Yurdakul, ülkemize hayırlı olsun dileklerini ilettiği konuşmasıyla herkesi duygulandırdı.

Afşin Yurdakul, 2013 yılından bu yana görev yaptığı Habertürk ekranlarına veda ettiğini duyurdu.

Habertürk’te HT 360 programını hazırlayıp sunan Yurdakul, son programında yaptığı konuşmayla izleyenleri duygulandırdı. Yurt dışında gazetecilik eğitimi alan ve çeşitli kuruluşlarda görev alan Yurdakul, bilgi birikimiyle özellikle dış politika alanında birçok başarılı çalışmaya imza attı.

Yurdakul konuşmasında ekonomiden savaşa, krizden seçimlere kadar pek çok farklı konuya müdahil olduğunu belirtti.

10 yıldır Habertürk ekranlarında program yapımcılığı ve sunuculuğu yapan Yurdakul, ekranda sürekli krizlerle boğuştuğunu ancak gerçek haberin peşinde olduğunu belirtti.

Eğitimini almasına destek olan annesi, babası ve meslektaşlarına teşekkür etmeyi unutmayan Yurdakul, duygu dolu anlar yaşadı.

“Bu meslek büyük bir pençe altında; demokrasi olmadan, hukukun üstünlüğü olmadan, ifade özgürlüğü olmadan nefes alamaz. Ona nefes aldırmak hepimizin görevidir.”

Afşin Yurdakul, hukukun üstünlüğü olmadan gazetecilik yapılamayacağının altını çizdi. Dünyanın bu kritik döneminde ülkeme demokrasi, adalet, refah ve ferahlık diliyorum. Türkiye’nin tüm renkleri tüm renklerine emanet olsun. Güle güle.’ifadelerini kullandı.

İşte o anlar;

haberbaliseyh.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu