Yaşam

Ablasını Emzirme Sahnesi ile gündem oldu: Ömer dizisinin Emine’si Çağla Naz Kargı’yı Tanıyalım!

Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Gökçe Bahadır gibi başarılı isimlerin ön plana çıktığı Ömer dizisi Star TV’nin yüzünü güldürecek!

İlk bölümüyle ekranlara gelen Ömer dizisindeki ‘Abi emzirme’ sahnesiyle adından söz ettiren Emine karakterini canlandıran Çağla Naz Kargı’yı yakından tanımak istedik!

Ömer dizisinin Emine’si Çağla Naz Kargı kimdir? Çağla Naz Kargı hangi dizide oynuyor? Çağla Naz Kargı kaç yaşında?

Gelin Çağla Naz Kargı’nın kim olduğunu öğrenelim ve sosyal medya hesaplarını inceleyelim!

Star TV yetkilileri, 2013 yılında İsrail ekranlarında yayınlanmaya başlayan Shtisel dizisini uyarlayacaklarını açıkladı.

Bunun için Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Gökçe Bahadır’ı bir araya getiren yapım, ilk bölümüyle seyirciden tam not almayı başardı.

Orijinalde Ortodoks Yahudi bir ailenin hayatını ve dertlerini izlerken, uyarlamada Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Gamze karakteri oğluyla birlikte yıllar önce ayrıldığı muhafazakar mahalleye döner ve Ömer (Selahattin Paşalı) mahallenin cami öğretmeni Reşat’ın (Barış Falay) oğludur. Yaşayacağı zorluğu ve sevgiyi izleyeceğiz…

Bazı sahneleriyle tepki toplasa da genel olarak farklı görülen ve izlenme keyfi yüksek olan Ömer dizisi sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Özellikle Merve Dizdar’ın canlandırdığı 5 çocuk annesi Nisa’nın büyük kızı Emine karakterinin en küçük kardeşi Murat’ı emzirme sahnesi çok konuşulmuştu!

Sahne gecenin en çok konuşulan olayı olurken, Emine karakterini canlandıran Çağla Naz Kargı sosyal medyanın gündemine düştü.

Ömer dizisinde Emine karakteriyle yıldızı parlayan Çağla Naz Kargı kimdir, Çağla Naz Kargı kaç yaşında, Çağla Naz Kargı hakkında merak edilenler neler öğrenelim!

2006 doğumlu Çağla Naz Kargı, küçük yaşlardan itibaren birçok farklı markanın reklamlarında yer aldı.

2014 yılında Bizim Öykü filmi ile oyunculuk mesleğine adım atan Kargı, performansıyla beğeni topladı.

Emanet, Dede Korkut gibi yapımlarda da rol alan Kargı, genç yaşına göre büyük performanslarla herkesi ekrana kilitliyordu.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Gevherhan Sultan karakteri ile izlemiştik.

Daha sonra Efsane dizisinde Çağla Naz Kargı’yı gördük.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem’den sonra bir diğer dönem dizisi Kuruluş Osman’da da yer alan Kargı’nın yıldızı parlıyordu.

Beyaz perde ve televizyon ekranlarındaki başarısını gözler önüne seren Çağla Naz Kargı, Netflix’in çok konuşulan Cici filminde de rol aldı.

Cici sinemasındaki başarısının ardından yeni uyarlama dizisi Ömer için görüşmelere başlayan Kargı, muhtemelen en büyük patlamasını Ömer dizisinde yaşayacak!

Genç yaşında büyük başarılar sergileyen Çağla Naz Kargı’nın bu başarısının daim olmasını diliyoruz!

Ve sizi sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla baş başa bırakıyoruz!

Peki Ömer dizisini izlediniz mi?

Emine karakteri ve Çağla Naz Kargı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haydi yorumlar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu