Haber

Abdullah Avcı’nın Bakasetas’ın transferi ve Abdulkadir Ömür ile Umut Bozok’un durumu hakkında net bir bilgisi yok.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bakasetas’ın transferi ile ilgili net bir şeyin bulunmadığını, çeşitli nedenlerle antrenmana çıkmayan Abdulkadir Ömür ve Umut Bozok’un durumları hakkında ise net bir bilgiye sahip olmadığını belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Manisa FK’yı 3-1 mağlup eden Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Bizim için yoğun bir trafik devam ediyor. Her iki takım da rotasyonlu oynadı. Belki maçı daha erken bozabilirdik. Kazanmak önemliydi. Oyun içerisinde “Forasyon değişikliği yaptık. Kazanmak önemliydi. Kazandıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum. Manisa FK’ya başarılar diliyorum” dedi.

“Çok net bilmiyorum”

Abdulkadir Ömür ve Umut Bozok’un çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlara çıkmadığını belirten Avcı, “Bu konu hakkında çok net bir bilgim yok. Sanırım konuşup daha net bilgi sahibi olacağım.”

“Bakasetas’la ilgili net bir şeye rastlamadım”

Bakasetas’la Trabzonspor’a hemen hemen aynı anda geldiklerini belirten Avcı, “Trabzonspor’a da aynı anda geldik. Çok hoş hikayelerimiz oldu. Bakasetas her şeyi son ana kadar sahaya yansıtan bir oyuncu. şu sıralar prestijiyle ilgili bir söylenti var. dün takımla idmana katıldı. yarın o da bizimle olacak. hafta sonu konuşacağız. transferi olur mu olmaz mı bilmiyorum. transferi olur mu? olur, son ana kadar her şeyini verebilecek bir oyuncu. Olduğu zaman da niyetimi açıkça söyleyebilirim. Bu çok konuşulur ama prestijiyle şu anda aklıma net gelen bir şey yok.” ifadelerini kullandı. – TRABZON

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu