Ekonomi

117 taraf FTX’in birimleriyle ilgileniyor

Pazar günü yayınlanan bir belgeye göre, FTX birimlerinin satışı için son tarih yaklaşırken, yaklaşık 117 taraf bu birimleri satın almakla ilgilendiğini ifade etti.

FTX’in iflas davası muhtemelen yıllar alabilir. Bu nedenle LedgerX, FTX Japan, FTX Europe ve Embed platformu gibi basitçe ayrılabilen ve pahasına hızlı bir şekilde kaybetmesi muhtemel olan birimlerin satışı gündeme gelmiştir.

FTX Group’un sahibi olduğu yatırım bankası Perella Weinberg’in ortağı Kevin Cofsky, 117 tarafın potansiyel olarak bir veya daha fazla FTX birimi satın almakla ilgilendiğini belirtti.

Cofsky, FTX’in şu ana kadar 59 gizlilik anlaşması yaptığını da söyledi. FTX USA merkezli ödeme gücünü korumayı başaran birkaç FTX şirketinden biri olan LedgerX, şu anda en çok dikkat çeken kurum konumunda.

Öte yandan iflas davalarından sorumlu Adalet Bakanlığı’na bağlı “The US Trustee” Cumartesi günü yaptığı açıklamada, anlaşmanın kullanıcının mahremiyetini sıkı bir şekilde koruması gerektiğini ve yasa dışı uygulamalara sahip pahalı varlıkların elden çıkarılmaması gerektiğini vurguladı. satılmış.

Yanıt olarak FTX, Sam Bankman-Fried, Gary Wang, Nishad Singh, Caroline Ellison veya aileleriyle temas halinde olan hiçbir varlığı satmayacağını paylaştı.

Bu dört şirket için son teklif verme tarihi 18 Ocak’tan 1 Şubat ortasına kadar sona erecek.

Bu yazı ilk olarak CoinDesk Türkiye’de yayınlandı.

haber-menderes.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu